2011-05-26 10:24

Människan är ingen maskin – att studera på Cuba

Written by Frej

 

Då det varken finns gymnasieskolor eller universitet i flyktinglägren så har många västsaharier fått möjlighet att vidareutbilda sig på bland annat Cuba. Det finns rykten som säger att de skulle tvingas åka till Cuba och att de där skulle indoktrineras med kommunistisk propaganda. I detta program undersöker jag dessa rykten.

Foto: Frej

Röst Mariam Hamada: Anna

 

 

Frej

Frej

Ålder: 22
Kommer från: Uppsala

Jag tror det blir en mycket spännande och lärorik resa. Under resan hoppas jag kunna lära mig mycket mer om konflikten och om livet i flyktinglägren. Det ska bli väldigt roligt att blogga och jag hoppas att bloggen kommer bli intressant och kunna sprida mer kunskap om denna glömda konflikt.

Related Video

Dim lights Embed Embed this video on your site

Västsahara på Twitter